Защо да купите на детето си велосипед втора ръка?

Защо да купите на детето си велосипед втора ръка?

Tuesday, Feb 15, 2022 3 коментар(и)

Закупуването на първото колело е незабравим момент за всеки родител. Не е тайна, че той е обвързан не само с голяма инвестиция, но и с редица тревоги. Разбира се, всеки държи на сигурността и високото качество, когато става въпрос за детето му. Затова тази покупка е обвързана и с дълго проучване на различните марки и производители.

А знаете ли, че не е нужно да харчите голяма сума, за да закупите качествено колело на детето си? В тази статия ще Ви представим велосипедите втора ръка и техните предимства.

Важно е велосипедът да бъде съобразен с годините и ръста на Вашето дете. Но не бива да забравяте, че малките деца растат изключително бързо. Това означава, че за няколко месеца, те могат да пораснат толкова много, че закупеното от Вас колело да им стане малко.

Така направена от Вас инвестиция не само ще се окаже безсмислена, но и ще трябва да губите време в продажбата на вече ненужното колело.

Защо да купите на детето си велосипед втора ръка?

Именно по тази причина, велосипедите втора употреба са идеален вариант за малките пакостници. В повечето случаи те са били използвани за кратък период от време – няколко месеца до година, и са напълно запазени.

Разбира се, това не означава да купите първото колело втора употреба, което видите. За да гарантирате сигурността на Вашето дете трябва да се уверите, че:

- Няма ръжда, особено по веригата. Това говори за лоша поддръжка.

- Гумите не са спаднали или спукани.

- Спирачките и скоростите работят изправно. Добра идея е да ги тествате преди да купите избрания модел, за да сте сигурни, че всичко е наред.

Притеснявате се да закупите велосипед втора употреба от поредния сайт за обяви? Ние от Джиро Байкс можем да Ви предложим качествени детски велосипеди втора употреба.

Ние никога няма да Ви предложим захабено колело с ръжда, неработещи спирачки или с олющена боя. Всички продукти втора употреба са внимателно проверени и при нужда отремонтирани от нашия сервиз.

Свържете се с нас на телефон: 0899 17 44 31, ако се нуждаете от помощ с избора на детски велосипед.

Вашият коментар

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.