За нас

Ние в „Джиро Байкс” вярваме в чудеса и магии. От онези, най-наивните, от приказките. Нали знаете какво е магия? Това е необяснимо за здравия разум или науката събитие. Та каквото и да ни казват учените, ние вярваме, че целият живот е една ежедневна, дори ежесекундна магия. 

Сега ще ви накараме и вие да повярвате. Ще сътворим пред вас едно малко чудо. Молим хората със слаби нерви и непоправимите скептици да не четат нататък, защото експериментът може да е опасен за душевното им здраве.

И така, започваме. 

Сега затворете очи за 30 секунди и си представете велосипед на фона на живописно място...

Направихте ли го? Ако не се е получило, може да си помогнете примерно с тази картинка.

колела от магазин за колелета варна

Разгледайте я добре. Сега честно кажете, не се ли усмихвате вече, поне вътрешно.

Ето това е магия. Тази проста машинка, наречена велосипед, кара абсолютно всеки, независимо дали е дете или възрастен, да се усмихне и да се почувства поне за миг щастлив. За нас всички тези усмивки са необяснимо събитие, едно красиво малко чудо.

Всъщност този текст трябваше накратко да представи нашата фирма и нашата бизнес философия. Но след като вече разбрахте, че сме магьосници, не виждам какво друго ви трябва да знаете. Може би е добре да кажем, че сме професионалисти и от 20 години правим само това – продаваме и ремонтираме велосипеди; че създателят на фирмата повече от 60 години е неизменна част от българското състезателно колоездене – първо като състезател, а след това като треньор в „Черно море” и треньор на националния отбор. Може би трябва да добавим, че и днес спонсорираме и подготвяме младите колоездачи от КК „Варна” и имаме една малка мечта: Варна да стане bicycle-friendly град. (Извиняваме се за английския израз, който би трябвало да се преведе приблизително като: удобен и привлекателен за колоездачите.) Ние наивно вярваме, че богатите и щастливи държави са такива, защото гражданите им карат колело. И ако всички ние  подкараме велосипеди, ще станем ако не богати, то поне щастливи. Сигурно това ви звучи абсурдно, но както вече казахме, ние вярваме в какво ли не.


Връзки: