Три неща, които не знаете за сгъваемите велосипеди

Три неща, които не знаете за сгъваемите велосипеди

Monday, Jun 3, 2019 0 коментар(и)

Обичате да карате колело, но няма къде да го съхранявате? А помисляли ли сте да си вземете сгъваем велосипед?

Сгъваемите велосипеди придобиха популярност в България през последната година. Но в световен мащаб са на пазара повече от десетилетие. Това даде възможност на производителите да подобрят максимално моделите. Предоставяйки един завършен продукт, готов да Ви изведе на пътя.

Затова в тази статия ще поговорим малко повече за сгъваемите велосипеди и ще Ви споделим три неща, които може би не знаете за тях.

Всичко започва от конструкцията.

Първото нещо, което ще забележите е, че рамката на велосипеда е доста ниска. Донякъде прилича на детски велосипед, но с тази разлика, че може да се регулира. Това прави сгъваемите велосипеди подходящи и за по-високи хора.


Освен това е важно да обърнете внимание, че сгъваемите велосипеди се предлагат в няколко размера. Но в България са най-разпространени - 20" и 24". Това е допълнително предимство. Защото този тип колелета са изключително удобни и с компактна конструкция.

Размерът на гумите също е важен.

Той не само влияе на цялостно Ви преживяване, но по-малките колелета са по-лесни за управление. Докато по-големите се справят по-добре на трудни участъци.

Освен това при сгъваемите велосипеди, размерът на гумите влияе на цялостната конструкция. Защото големината на колелото трябва да отговаря на гумите в сгънато положение.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да сте научили нещо ново за този така популярен вид колелата. Следете нашия блог, защото скоро пак ще поговорим по тази тема.

Вашият коментар

Съгласен съм личните даннни да бъдат обработени за целите на сайта.