Най-страните велосипеди – 1 част

Най-страните велосипеди – 1 част

Friday, Dec 21, 2018 1 коментар(и)

Ето че остава още малко до настъпването на Коледа. Снегът е посипал града, а пред огнището е толкова уютно и топло, че изобщо не си и помисляте да излезете навън с велосипеда. Но ако сте от тези ентусиасти, които не могат да стоят на едно място и жадуват за зимни приключения прочетете предната си статия. В нея ще се запознаете какво трябва да знаете за карането на велосипед в зимни условия. А за всички останали – настанете се удобно, защото днес ще Ви представим някой от най-странните велосипеди в света. Тези велосипеди не са най-бързите на пътя, но със сигурност ще привлекат вниманието към Вас. Е, ако успеете да се задържите на седалката

велосипед без верига

Забелязвате ли нещо странно в снимката? Да, точно така! На този велосипед липсва един много важен компонент – веригата. Велосипедът на Джош Бехтел разчита на директното задвижване на свободен ход. Заради това колелото е с по-късо междуосие и има странен външен вид на седалката като педалите са на задната гума. Въпреки това, този велосипед се движи почти по същия начин като едно скоростен велосипед. С изключение на режима за задно каране, който Ви позволява да се движите странично.

велосипед с маратонки

Вместо гуми и вериги, този велосипед има 12 висококачествени маратонки, подредени като две колела. Със сигурност не впечатлява с добрите си показатели, но определено предизвиква вниманието.