Най-добрите велосипедни дестинации в Европа – 2 част

Най-добрите велосипедни дестинации в Европа – 2 част

Wednesday, Nov 24, 2021 0 коментар(и)

Много хора се притесняват от условията през зимата и прибират велосипедите си в очакване на пролетта. Представете си, че не е нужно да гледате през прозореца падащия сняг. С тази статия ще Ви поканим да преследвате слънцето с нашите предложения за зимни дестинации, подходящи за каране на велосипед.

Първото ни предложение е Португалия и по-специално – Алгарви. Това е най-южната провинция на страната, която е една от най-добрите зимни дестинации за колоездене.

Причината - там има прекрасно изградени крайбрежни маршрути, специално предназначени за каране на колело. Голяма част от терена е между морето и приказни гори, което го прави идеално защитен от метеорологичните условия.

Това означава, че ще имате спокойно и красиво преживяване. И най-хубавото - португалското крайбрежие е близо до границата с Испания и можете да се възползвате от това.

Следващото ни предложение е Амалфийското крайбрежие на Италия.  

                                           

Това е може би най-емблематичният и красив район в Италия. Ако заложите на Амалфи и Чиленто, ще си гарантирате зима, изпълнена с много цветове, разнообразие и прекрасни места за каране на велосипед.

Тук най-подходящото време за колоездачни обиколки е месец Януари. Затова Ви съветваме да започнете новата година със стил в една от най-добрите зимни дестинации за колоездене в Италия. Ще имате възможността да се насладите на маршрут, изпълнен с история, природа и култура.

И третото ни предложение е Майорка, Испания. Този слънчев остров ще Ви предложи невероятни планински пътеки, подходящи за каране на велосипед. Тази дестинация е по-подходяща за професионални колоездачи, а не за любители. Това е така, защото пътеките се извиват и имат спускания, с които много хора не биха се справили.

Това са нашите предложения, за всеки, който не иска да прекара зимата затворен между четири стени. Следете нашия блог, защото скоро ще продължим с изненадите.

Вашият коментар

Съгласен съм личните даннни да бъдат обработени за целите на сайта.