Електрическите тротинетки са на мода този сезон!

Електрическите тротинетки са на мода този сезон!

Tuesday, Sep 24, 2019 1 коментар(и)

Есента е идеалното време да се впуснете в едно ново градско приключение. А най-добрия начин да му се насладите е като зарежете градския транспорт и си вземете тротинетка или колело. Разбира се, велосипедите винаги ще са популярни и предпочитани от малки и големи. Но от началото на сезона най-новия хит са електрическите тротинетки.

Изключително практични и удобни за предвижване в градски условия.

Но дори не е най-важното за електрическите тротинетки. Те притежават редица характеристики  като мощна батерия, позволяваща им безпроблемното придвижване от 45 до 110 км. Същевременно с тях можете да се изкачите и спуснете и по най-стръмните баири. И всичко това без да извършвате почти никакви усилия.


Допълнителен плюс е, че можете да взимате големи разстояния бързо, което Ви дава комфорт при придвижването. Всичко това, комбинирано с здравата им конструкция, позволи на електрическите тротинетки да навлязат изключително бързо в България. Дори много от нашите клиенти ги определят като второто си най-любимо превозно средство след колелото.

Изненадващо, нали?

Ние също бяхме изненадани, докато не се качихме на електрическа тротинетка и открихме радостта от разнообразието. Затова сме щастливи да Ви съобщим, че в сервизът на Giro Bikes вече сменяме гуми и на електрически тротинетки.

Не се колебайте да ни потърсите, ако имате проблем с Вашата тротинетка! Защото нашия екип е винаги насреща, готов да Ви помогне да се върнете на пътя!

Вашият коментар

Съгласен съм личните даннни да бъдат обработени за целите на сайта.