Три от най-добри велосипедни дестинации в България

Три от най-добри велосипедни дестинации в България

Thursday, May 23, 2019 0 коментар(и)

Чудите ли се какво да правите през уикенда? А искате ли да се насладите на красотата на природата в добра компания? Грабвайте велосипеда и го стегнете, защото пътя Ви очаква, а лятото все още не е приключило. А нали знаете - всичко е възможно, стига да сте достатъчно ентусиазирани, за да го постигнете.

Но, ако все още нямате представа къде да отидете, не се притеснявайте. Отделете ни пет минути, докато приготвяте багажа си и прочетете тази статия. Защото днес ще Ви представим три от най-добрите велосипедни дестинации в България.

Обърнете внимание, че ако решите да странствате из страната със своето колело е най-добре да се движите по маркираните маршрути.

За всички посетители и жители на София, Витоша предоставя добри възможности за планинско колоездене. Тя може да Ви предложи няколко маркирани маршрута с различно ниво на трудност включително и за спускане.

Белоградчик е второто ни предложение за вело дестинация. Природата около града е толкова красива, че със сигурност ще Ви впечатли, а маршрутите за колела са подходящи за начинаещи и напреднали колоездачи.

Друго добро предложение за начинаещи ентусиасти е Странджа. Там маршрута е кръгов и по-лесен в сравнение с предходните два. Може спокойно да се насладите на почивните дни, наслаждавайки се на уникалната природа около себе си.

Вашият коментар

Съгласен съм личните даннни да бъдат обработени за целите на сайта.